FREDDY'S COMFORT FOOD COOL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 89 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Freddy's Comfort Food Cool. Meer weten? Ontdek meer

4 feb 2024 om 16:41 Het was weer heerlijk! Super crunchy kip en lekkere zoete aardappel friet mnomnomn
4 feb 2024 om 12:11 Heerlijke zoete aardappelfriet. De bestelling stond op tijd klaar voor afhalen. De burger vond ik wat tegenvallen. Erg veel saus en de kip was een beetje taai.
20 jan 2024 om 19:52 Was weer lekkerrrr......
29 nov 2023 om 10:55 Eerder besteld zonder klachten. Deze keer 2 uur gewacht op mijn bestelling. Patat en burger waren koud. Uiteindelijk na twee happen de burger weggegooid omdat het niet lekker was. Ook was de kaassaus geschift. Jammer!
10 nov 2023 om 18:12 Best halal chicken burger I ever had
23 okt 2023 om 21:06 Took really a long time before food was ready; food was good
22 okt 2023 om 20:02 Het was niet onze bestelling, het was koud en niet lekker
26 aug 2023 om 16:01 We moesten 2 uur wachten op ons eten en het eten was niet bijzonder lekker ofzo, zeker niet voor de prijs.
5 aug 2023 om 22:40 Mac n cheese? Gooood. Chicken & waffles? GOOOOD. Food that gives comfort; just what I needed!
2 aug 2023 om 0:57 Bezorging ging totaal niet goed
28 jul 2023 om 0:01 Het duurde ten aller eerste heel lang voordat het werd bezorgd dus het eten was koud. De mac n cheese was niet te eten de kip had een nare nasmaak en werd er ook een beetje misselijk van en heb zelfs een beetje moeten kotsen ervan.
21 jul 2023 om 20:59 Zo koud en zo niet meer lekker jammer dat ik 60 minuten moest wachten op zo’n bestelling nooit meer again